Ja här vare dött som i graven...

... Men jag lever och frodas och tycker att ja har ett alldeles förträffligt liv för tillfället.
Först ska ja lägga in bilder från den 23/5 när de va dans på Nornan. Vi tjejer grillade hos Zalla först innan vi gick ner och röjde, de va mysigt. Vi hade även gjort 10 frågor om oss själva som de andra skulle besvara, Sara vann och ja kom näst sist tror ja..pinsamt=)


Härlig kväll som inte slutade som sista april tack o lov!! =)

Åsså helgen som va. stockholmsdax med Bruce och galna danskar.
Det regnade hela torsdagen när vi skulle på konsert så de va lite synd, men vi träffade lite folk vi kände och kvällen blev väldigt bra ändå. Bruce va bra, men ja hade nog alldeles för stora förväntningar på honom och trodde ja kunde mer låtar än va ja gjorde. Men nu har man sett "The Boss" iaf. Kanoners! Vi bodde i Tyresö hos Mattias o Danny och katterna, alltid lika mysigt och välkomnande. Träffade på Tommy och Mange en sväng på lördagen innan dom skulle se matchen på Råsunda. Vi tänkte försöka få tag på biljetter men struntade i de och de va väl lika bra med tanke på vilken jäkla skitmatch de faktiskt blev.


Idag har ja varit på stan och köpt en massa saker. Bland annat en klocka eftersom de va 50% på allt. Sen lite skor till dopet på lördag där ja ärat är Eriks gudmor. Nu e ja fattig igen men snart så kommer skattåterbäringen=)
Allt för nu. Ciao.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Det är kul att se bilder på bloggen din. Härligt med kompisar. Stockholm ser inte helt fel ut trots vädret. Syns till helgen. Jag hämtar dig i stan.Kram

2009-06-10 @ 18:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0