Mi mi mi min midsommar!

Midsommar e ju bra härligt de faktiskt! Åkte hem till Stugun på torsdagkvällen för att ladda upp inför Midsommaraftons bravader. Men i år såg planerna lite annorlunda ut. Vi åt lite buffèlunch hemma hos KalleAnka först..

Senare framåt middagstid drog vi traditionsenligt upp till allas vårat underbara Mörtsjön! Grillat, lekar och en massa massa snapsvisor gjorde kvällen helt perfekt!

Sen blev de byn en sväng och hälsa på Zalla och alla!!

På Midsommardagen va vi uppbjuden på examensmiddag hos Maria..fast hon visste inte om de själv! Jättegod mat och Grattis Maria för att du plågat dig igenom 3 år till i skola=)Ja de va de! Och när man inte kan kolla och heja på sitt eget lag så får man ta ett stand-in, vilket för min del e Kubikenborg! och grabbar de går ju kanonbra de här.. Men Stugun i mitt hjärta såklart!
Ge mig Semester....NU!!!

Ett svek inte att förglömma!!

Halloj!

Ok..Long time no see..I know!
Men nu så skriver ja ett par rader iaf. Jag har till exempel hunnit me en sväng till S-holm för att se fantastiska Celine Dion på ett fullsatt Globen. Jag bodde hos Anna och vi laddade hela lördagen. Fikade även me Sanna en sväng på stan. Kl 19.30 va de dags för konsert. Och vilka träffade vi inte i kön utanför globen om inte Anders o Lina som också skulle sjunga me till tonerna från en av världens mest underbaraste sångerska. Konserten va de bästa ja sett och de va Danny som hade gjort hennes hår så de va extra fint=)

På söndagen hann ja me en fika med Plichta innan ja for till Sundsvall igen! Tack för denna gång Anna, Celine och Stockholm!


Nu längtar ja till midsommar!!! Ska hem och träffa alla de mina.
Sen måste min telefon skicka iväg sms av sig själv tror ja.. annars e de illa=)

I didin`t do it, but if I`ve done it, I bet that you would have done the same!!

Helgen.

I fredags kom mina kära kusiner Marita och Sara! Och de visade sig att vi hade ett fullspäckat och intensivt program framför oss. Och de här har vi gjort:

Fredagkväll!
Marita och Sara anländer ca 19.30. Då sticker vi ganska direkt och käkar på Biteline. Jack Daniels, cider och glass me hår i=)

Sen drog vi hem och fräschade upp oss. Körde lite Carola-karoke och brassade lite Celine dion ( som ja för övrigt ska se live nästa lördag).  Sen gick vi på Oscar och tog oss en tjejdrink och ett par varv på dansgolvget, för att sedan gå hem i tid och ladda inför lördagens bravader.


Lördag!
Vi klev upp i tid och gjorde oss i ordning för lite shopping. Och ja måste säga att vi va väldigt effektiva och alla 3 va mycke nöjda me sina inköp. Lite shopping, lite mat, lite mera shopping!


Sen gick vi bort till Kubikenborg och skulle kolla på Kuben-Stugun. Där satt redan några supportrar och väntade på avspark. Tyvärr gick de inte Stuguns väg och dom förlorade me 1-0. Domarskandal! Sen åkte mina gäster hem med supporterbussen och ja fick sticka på Oscar och jobba.


Tack för en kanonhelg tjejer! Kom snart igen..

Nu ska man börja ladda om 20080607
II get wings to fly, I`m alive!

RSS 2.0