Who`s Bad?!

Jackson alltså, vilken lirare.
Vilken chock.


Midsommar- En härlig tradition

Ja men man kan inte sticka under stolen med att midsommar faktiskt e en toppenhelg!
Man är ledig 3 dagar och man får äta god mat och umgås med alla sina.
Vi åkte som vanligt upp till mörtsjön för att äta sill, leka, se fotboll och slutligen grilla. Och inte att förglömma..sjunga alla dessa snapsvisor! Dom hade rest partytältet där vi trivdes som fiskar i vatten.


Systrarna Andersson hade fixat lite lekar, så vi blev indelad i lag. I mitt lag Benkoveja, Jonas, Thord o ibland Berit. De gick inte så jättebra för oss men vi vann några tävlingar. I tävlingen när man ska kliva sönder varandras ballonger så klev Thord på min!! Fast vi va i samma lag, haha. Jaja! Men roligt har vi i allafall.

vinnarlaget:
Tack för en kanonhelg! Stugun e grymt alltså.
Nu ska man snart iväg på andra jobbpasset för dagen.

Vi har våra alldeles egna signaler, han o ja

Lycka!!

Är sen i lördags Gudmor till världens sötaste Erik.


Nu längtar ja så himla mycke till midsommar.


Fullt ös medvetslös! Jäkla liv när

MMS

Fullt ös medvetslös! Jäkla liv när precis ALLA studentflak åker nedanför min balkong, men man blir ju väldigt nostalgisk:) gammal man e alltså..


Sällskap av Kazimbrudar:)

MMS

Sällskap av Kazimbrudar:)


Ja här vare dött som i graven...

... Men jag lever och frodas och tycker att ja har ett alldeles förträffligt liv för tillfället.
Först ska ja lägga in bilder från den 23/5 när de va dans på Nornan. Vi tjejer grillade hos Zalla först innan vi gick ner och röjde, de va mysigt. Vi hade även gjort 10 frågor om oss själva som de andra skulle besvara, Sara vann och ja kom näst sist tror ja..pinsamt=)


Härlig kväll som inte slutade som sista april tack o lov!! =)

Åsså helgen som va. stockholmsdax med Bruce och galna danskar.
Det regnade hela torsdagen när vi skulle på konsert så de va lite synd, men vi träffade lite folk vi kände och kvällen blev väldigt bra ändå. Bruce va bra, men ja hade nog alldeles för stora förväntningar på honom och trodde ja kunde mer låtar än va ja gjorde. Men nu har man sett "The Boss" iaf. Kanoners! Vi bodde i Tyresö hos Mattias o Danny och katterna, alltid lika mysigt och välkomnande. Träffade på Tommy och Mange en sväng på lördagen innan dom skulle se matchen på Råsunda. Vi tänkte försöka få tag på biljetter men struntade i de och de va väl lika bra med tanke på vilken jäkla skitmatch de faktiskt blev.


Idag har ja varit på stan och köpt en massa saker. Bland annat en klocka eftersom de va 50% på allt. Sen lite skor till dopet på lördag där ja ärat är Eriks gudmor. Nu e ja fattig igen men snart så kommer skattåterbäringen=)
Allt för nu. Ciao.

Fiesta a long time agoZalla hade ordnat tävlingar. Lag Marita( kom inte ihåg va dom hette ) mot oss i lag Körv! Och gissa vilka som vann??=)

Tack för den kvällen!
Är jättedålig att uppdatera ja vet men va fan, ja har inte tid! Nu ska ja snart iväh och springa vårruset oxå..tjohej.

På torsdag åker vi till stockholm och kika på Bruce...ganska nice!

Och allt e på riktigt igen. Lyckligast.

RSS 2.0