Påsk i färg

Min påsk började me mysmiddag hos Anders. Han hade lagt ner sin själ för att tillaga en perfekt trerätters till mig och Sara. Och gott blev de!


På påskdagen var de dax för fisketävling, och eftersom jag vann överlägset ifjol ville ja ju självklart försöka försvara de. Tyvärr så ville fiskarna annat iår så ja fick bara 1. Det var Mona som vann, skräll!! Kusin Tessan kom också och umgicks me oss en sväng och de var ju trevligt att få träffa henne nån annangång istället för bara julafton!
Vädret var härligt och de va en ren fröjd att sitta på isen och grilla, skratta och bara må gott resten av eftermiddagen!
image443

På Annandan åkte vi upp till Storhogna för att hälsa på Christer, Elisabeth, Erika och lille Viktor. Bobbaz jobbade så vi hann inte träffa han. Men en lite tur på fjället och god mat fick vi innan vi åkte hem igen.


Nu e man belåtet tillbaka i verkligheten igen.

Och du kallar mig klen??
blublublublublu

Idag är jag

TRÖTT! Jobbade på Oscar inatt när de va studentfest, å nå värre! Kände mig så gammal, och de va ju inte många utav dom där dom hade varit på krogen förut. När de va som mest me folk att hänga in skulle ju alla andra hämta saker ur jackorna hela tiden. - Vill bara hämta min telefon! - Kan ja få hämta mina cigg? -Jag har två lappar kan du kolla vilken utav jackorna som e min och vilken som e min kompis, åsså vill ja hämta ut mitt kort.!! JAG DÖR! Men men, de blev faktiskt hyfsat med dricks ändå och de är huvudsaken=)
Idag stänger vi 14 på jobbe tack o lov, då ska ja hem och städa och sen SOVA innan ja börjar på Oscar kl 19 igen. Imorn efter jobbet blir de till att blåsa hem i all hast för jag har blivit bjuden på brakmiddag hos Anders, och de ska ju bli väldigt trevligt. Tror ja tar med Carola Karaoken faktiskt. Ah?!
Börjar ladda för pimpel på Söndag! Frågan e ju varför min kära föräldrar inte sagt att den var uppskjuten??? Fick man ju veta i sista sekund utav Sara!! Tack Kuss!
Känner av i halsen också. Förvånar mig inte om jag skulle insjukna lagom till ledigheten.
Saknar Poker!!!!

Klappat och klart

Barca resan låg ju i den viss farozon för Brittan och Gaby men nu verkar de vara avklarat så 6/5- Hola Barcelona!
Idag känner ja mig väldigt glad, kanske för att man snart ska få åka hem till mina nära och kära. men först måste ja avklara lite jobb hen och den.
Ska få låna chefens bil igen och jag har lite panik om väglaget skulle få för sig att bli sämre för jag körde ju av vägen sist med den bilen. De som lever får se om ja tar mig hem. Måste även köra kl 04.00 på påskaftonsmorgonen om jag ska hinna hem till fisketävlingen ( och de är ju självklart ). Jobbar nämligen på oscar långfredagsnatten.
För övrigt skulle ja kunna döda för Anton Bergs Mandelägg!!


Linslusen

Häromdan hade ja lite tråkigt så då började ja tova lite me mitt hår och testade lite frisyrer! Sen tänkte ja att jag lägger in bilderna så får Ni tycka till om vilken som passade mig bäst!

1.  2.  3.

4.  5.  6.

7.  8.  9.  

10.

Så lägg gärna en röst=)
Längtar efter Påsklov nu!

Fint de

Om fredagen va de anordnat lite kalas hos Andreas. Jag och Brittan anlände i taxi vid 21.00 tiden. Det va mycke trevligt och vid 01.00 kom vi på att vi kanske måste börja röra oss ner på stan. Lite stadshus, lite subway sen va de bara att försöka ta sig hem och sova för en annan skulle ju upp och jobba på lördagsmorgonen. Idag har ja mått sådär. Jag och Annika brukar alltid lyxa till lördagsfikat med typ räkmackor och sånt, idag blev de fil och flingor! Haha! Här är lite bilder från Andreas.


Idag har ja som sagt jobbat och smet ifrån lite tidigare eftersom SBK skulle infinna sig på Norrporten Arena och spela en träningsmatch. Dom vann tillslut me 1-0 och de va Ollebull-hjärtegull som gjorde målet! Annars va inte matchen så mycket att hänga i julgranen.
På läktarn satt grabbarna som vilade efter gårdagens DM mot Frösön.

Så blev de slutspelshockey efter de. Timrå-Modo! Timrå va totalt överlägsna så de va inge roligt.
Nä nu vankas de nog lite kalas me grabbarna kanske?

Schlagern va ju ingen skräll direkt.
 Björn Gustavsson är iaf MIN "Hero"

Förvandlingen

Så blev jobbet klart till sist. Här är några före bilder. Dom började riva på söndagen och sen las de nytt golv på måndagen! OBS!!! Det är JAG som valt golvet. Är supernöjd. Är bara 1 besserwisser som inte tyckte att de va snyggt. Han vet ju inte va han snackar om som vanligt! På tisdagen började byggarna att installera arbetsdiskarna och spelhörnan, sen skulle ju ett snyggt cigarettställ upp å.


Å såhär blev de:

Vi är nöjda me resultatet men tyvärr så finns de inte så mycket arbetsyta ( alltså bänkmässigt ) för oss innanför diskarna. Men vi vänjer oss väl. Så snyggt och bra för kunderna men snyggt och opraktiskt för oss=)
Åh nu vill ja ha helg! Imorn ska ja åka på Ikea och handla till jobbe. Kul!
Och hur blir de me Barca egentligen? Zera och Shull, vi e iaf ON THE RUN!!!
Hej

Snart så.

Åh de blir så kanonfint på jobbet. Ska snart lägga ut lite bilder. Idag jobbade jag mellan 09-23, men de är ju så skoj att påta på! Jag är ju sån ja. Har även införskaffat hockeybiljetter till slutspelet på lördag. Timrå-Modo. Dock ståplats och de vill  ja helst inte, men bäst att hänga på! Kom på att ja kommer missa halva schlagern!!! Men de finns ju som tur e repriser.

" Då hände ett mord" citerat  Åström!

Har ja nå gott att knapra på tro?
Tjarå

De är inte rätt, men de är ok!

Jaa idag e man ledig eftersom de är ombyggning på högsta nivå. Och de kommer nog bli bra. va jag som fick välja de nya golvet och det blir riktigt snyggt! Bra Frida!
Imorgon ska ja hinna me ett bankmöte innan vi ska sätta tillbaka alla saker vilket förmodligen kommer ta hela kvällen!
Till helgen kommer ju faktiskt grabbarna grus ner och ska spela match på Norrporten arena, så ja hoppas att jag kan få smita ifrån lite tidigare så man hinner se vilken form dom är i! Utgång sen då kanske??
På fredag är de också kalas. Vi ska till vakt Andreas och leka lite, superskoj!
Så min vecka är faktiskt ganska planerad och klar! Och snart får ja åka hem till Stugun också. Är saknad där hemma har ja hört! =)

Är less på grinigt folk...

Va f#n!

De gick inte riktigt som planerat igår men 1 tidigt mål blev de iallafall. Kvalserien nästa! Sopor!



Men ja tycker om Er ändå!


 

#

Go morgon eller nåt?
Veckan bara rullar på och ja hänger knappt me. Idag är dock dagen med stort D. Timrå-Brynäs E.ON Arena 19.00!
Jag väntar me spänning på att mål ska rasa in bakom Backlund, de blir ju kanon de.
Igår vann jag faktiskt pengar på lången. Fick ett insidertips hela vägen från Skottland att jag skulle sätta 500 kr på Chelsea och Björklöven som vinnare. Och de gjorde ja, nästan...satte 100. Och idag hämtade man ut hela 231 kr!!! Sänk You!
Har märkt att folk far ganska mycket nu. Dom e i Skottland, London, Usa, Italien! What for? Nu när de e som allra finast hemma. Ok London ni är ursäktad=)
Igår såg jag och Brittan på Råttatouille! Och den va helt underbart skojjig. Sprack dock min sockerfria vecka med hästlängder, så nu e de kört! Fattar inte hur du klarar de Shull? Jag klarar inte ens 3 dar alltså.
Och så skulle ja vilja ha medhåll från er schlager tittare, att visst sändes Andra Chansen på torsdagen innan den riktiga finalen förut? Jag blev så brydd att de skulle gå på Lördag. Hålla på ändra sådär, blir man ju bara snurrig av.
Och lördagens tävling va ju bland de sämsta ja sett.
Nilkas- du kan bättre!
Sibel trodde hon va Sonja Alden
Linda trodde hon va Victoria Beckham
Charlotte finns de ju inget kvar av
Fronda hade nog skrivit sin låt 2 min innan han äntrade scenen.
Och den där andra killen..Suck!!
Nordman
och Calaisa Tack för att ni åtminstone gick att lyssna på.

Sen gillar jag folk som vaknat till liv igen. Och de va ju minnsann i grevens tid=)
Men kul att du är lite igång igen iaf Anders. Hedrar de men en jävligt snygg bild på oss!

331558-335
Anders o Jag laddar för Supè!




Je crois cèst un peau impossible!

Umeå!!

Som sagt så tog ja och åkte upp till Umeå och hälsade på Annso som fyller 24 idag! Och de var längesen ja hade så jäkla skoj alltså. Såhär såg helgen ut:

När ja kom fram till Umeå så var ja lite småhungrig så vi köpte hem pizza. Sen skulle Annso baka 2 chokladtårtor till lördagen, hon lyckades trots att äggen satt stenhårt fast i kartongen och hon klämde sönder dom=) Sen bäddade och lämnade Annso mig i hennes lägenhet för hon skulle sova hos Bromani!


På lördagen steg ja upp ganska tidigt och väntade tills Annso kom hem, Då stack vi ner på stan och handlade de drickbara för kvällen och så gick vi på Bokia och köpte ett spel som skulle spelas. " Kampen mellan man och kvinna" hette de.
Kl 14.00 va de dags att spela lite Beach på Iksu. Jag och Annso me ett gäng grabbs. Det var hur kul som helst, synd att volleyboll inte riktigt e min starka sida, men mitt lag vann iaf ALLA matcher=) Bra!! Mitt lag: Emanuel, Selin o Adam. Annsos lag: Markus, Alexander, Erik.


Sen va de bara att gå hem och rigga om. Duscha och börja förbereda för Annsos gäster som va beräknad att komma runt 19.30. Men först tog vi och laga ( ja, eller Annso lagade ) en riktig festmåltid till oss själva. Älgstek me ugnstekt potatis och bea. Så himla gott! Och nya xidersmaken topp poängare!! Sen va de smink och hår som gällde. OBS!! De va jag som garnerade tårtorna!!


Och sen började alla ramla in och de blev jättelyckat. Vi spelade spelet och även fast frågorna var lite orättvisa så gjorde vi ganska bra ifrån oss. Men vem fan vet saker om plåtar egentligen? Jag och Annso e expert på ämnet nu!
Musik, chokladtårta m Hallon och grädde, ett spel, glada männskor, alkohol och en värdinna som dagen efter skulle fylla 24! Man kan inte begära mer. Förtjusande!!!


Vid 00 tiden begav vi oss mot utgång. De va meningen att vi skulle på nåt ställe som hette Corona men de va sån kö, så Selin drog me oss på Origo! Ja säga va man vill om de stället, men vi hade kul ändå vi! Marcus smörade, Annso och jag rockade och Selin va en magnet!
Sen va de mat som gällde så vi köpte me oss käk till Annsos mysiga lägenhet som nu såg ut som ett vrak. Så var de tack och godnatt för den här kvällen. Jag röjde upp innan ja la mig, och sen sov man som en stock.


Den här helgen har varit jätterolig och de va så himla roligt att få träffa Annsos kompisar och framförallt hennes trevliga och mysiga Marcus som ingen därhemma har träffat än! Men nu har jag förberett han för en Stuguvisit!
Tack min söta Annso för att jag fick komma! Nu styr vi upp nästa fest tycker ja.=)
Lägger in en spexbild på mig och en ros! blev som lite nöjd me den..haha!
Tills dess...Adios!
image382

Grattis Annso!

image338


RSS 2.0