Fiesta!

                       
 
Tog och bjöd in till fest om lördagen. Cicki kom från Östersund med tåg, Annso från Umeå med buss, Sara och Marita med bil från Stugun och så Brittan som redan finns på plats! Lite plockmat, musik, lekar och sedan utgång. Ja är såååå glad att ni kom tjejer! De gär vi om! 
 
           
image25

 

Planer smids...

Ikväll kom Brittan på besök och jag fick massa presenter för att jag hade fyllt år! Tack darling! Sen började vi planera inför Lördagen så nu hoppas ja bara att det kommer lite brudar också. Räknar starkt me Er!
                                                
 
image14

?

Har nu införskaffat mig en digitalkamera ( de var ju på tiden ) så nu går ingen säker!
För övrigt så flyter allt på som vanligt. Vill att de ska bli Saturday nu!!
Vu ( min nya arbetskamrat) puttar lite på mig och säger:
- Det där är tjejen som är mitt barns mamma!
Ja kollar upp och hejar, sen när hon gått sa jag:
- vadå alltså är ni inte tillsammans längre?
V- Jo!
F-Men fel å säga flickvän eller sambo då!
V- Är så less på att säga de ( skrattar )

...

Fick ny chef idag. Och två nya arbetskamrater...på gott och ont måste ja säga. Som tur är finns Annika fortfarande kvar med mig. Vi får se vad som händer, om inte så har ändå jag och Annika en reservplan om att starta igång ett annat projekt, men det ska vi inte tala högt om.
Kom nyss hem från Brittan! Vi kollade på Allt för byn och så var va ju såklart tvunga att ge varandra senaste uppdateringarna i våra fantastiska liv! Längtar tills på lördag och jag hoppas verkligen att tjejerna kommer. " De e bär å åk "

" Du skulle inte klara dig utan en dagsdos av mig "


Merci, gracias, danke schön!

För den underbart goda middan kussar! Mkt trevligt hade vi.
                           image9    


Anything you can do, I can do better!!

I can do anything better than you!
Nyss hemkommen från Sbk`s sista hemmamatch för den här säsongen. Vann med 2-1 över Fältjägarna. Div 3 nästa....Bra grabbs!
Är faktiskt bjuden på middag hos mina två kära kusiner ikväll. Undra va de blir för gott? Var även bjuden på storparty i Östersund som Cicki ordna, men får se huruvida kvällen slutar!
Anything you can say, I can say softer!
image2
Bilder från middag i somras!
image3

                       
Vi lekte packa pappas kappsäck och familjen Andersson!!
  

Hem ljuva hem!

331558-1

Suck!

Vilken jäkla grisdag de har varit idag! Folk maett alltså...men men..dagen går ju iallafall fortare och nu sitter ja i lägenheten och väntar på min skjuts hem till Jämtlands pärla, Stugun! För även om det går ett program om Hammarstrand på tv:n ( som också är ett bra program, det säger ja inget om ) så är det ändå Stugun som lyser upp länet! Fick förresten höra av en kund igår att dom funderar på att byta namn på kommunen våran...nuvarande namn Ragunda kommun ska ev bli Hammarstrand kommun och det var ju det sämsta förslaget ja hört någonsin!!
Nä nu ska ja äta lite kycklingenchiladas och sen hade vi utförsäljning på glassen idag...alla glassar 5 spänn!! jag köpte 8 stycken. Lite magnum, lite daim och nån tip top! Perfekt!! mmm.

22 och Ensam!

Jahaja! Så har även ja fastnat på den här flugan...trodde ja aldrig... . Idag fyller ja 22 och jag vill tacka för all uppvaktning som ja fick idag, måste säga att Tommy drog det längsta strået, där fick ja till och med en härlig sång..Tack Deepis!
För övrigt så har ja kommit på att det inte händer så mkt i mitt liv just nu...men det får fanken se till att vända snart tycker ja!
Så här ser mina dagar ut:
Vaknar i all hast cirka 30 min innan jobbe börjar, drar mig ytterligare 5-10 min tills ja inser att ja nog måste kliva upp. Fixar trollhåret och sminket och sen springer ja till köket. Rafsar åt mig ett glas proviva, en tallrik fil, en macka och en kiwi, fast jag äter aldrig allt det här på en och samma morgon utan det varierar från da till da.
Ungefär samtidigt som ja slänger i mig maten så borstar ja tänderna...
Sen är de bara att bege sig till mein arbeit! Illvasst! Sen jobbar ja och äter godis hela dan och sen om ja orkar försöker ja hinna iväg på ett eller annat pass! Åsså somnar ja.
Kul liv!
Nä nu ska ja börja förbereda mig för morgondagen...då ska jag också åka hem till Stugun! wee!
Auf wiedersehn...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0