Mina tjejor o ja

Ännu en gång lyckades Stugujäntan ( Shull inräknad ) sätta sig i bilen och åka ner till mig på kalas och de e ja så oerhört tacksam över för fy va roligt vi har! Skrattar, surrar och leker hela natten lång.

Tjejerna va ganska trötta efter en stund på stan så dom flesta tog e powernap. Ja och Lina dock, vi kollade på HippHipp! Marita solade. Sen åt vi god tårta som Annso hade bakat och den va ju väldigt tjusig. Middag blev pizza från bite och den åt vi på golvet några av oss, haha men de gick ju de å.


Sen va de dags att börja leka lite!
Lag PRO ( Brittan kom senare )               Och lag Knattarna
                          

Däremellan började vi svida om oxå. För när 8 tjejer ska duscha, byta om, sminka sig och fixa håret så tar de en stund! Men vi va ganska snabba och efter 2 timmar kunde vi fortsätta leka och börja festen på allvar!


Knattarna vann totalen med 2 poäng så de va jämnt denna gång! Knattarna, knattarna knattarnaaaa!
Sen blev de lite spel och skratt innan några av oss fortsatte på krogen.De va en väldigt rolig kväll!
Och Tusen tack för presenten... ja ska gå och få lära mig en massa make-up knep=) mkt passande!

En helg att minnas,
sådana vänner måste bara finnas.


Igår va de full fart. Idag mår någ

MMS

Igår va de full fart. Idag mår några mindre bra:) Tjejer ni e underbara!


Ikväll spelar Hardcore Superstar i

MMS

Ikväll spelar Hardcore Superstar i stan! Ja hade så gärna velat sett dom men ja jobbar. Hur kan man inte gilla Jocke Berg:) Imorn kommer mina tjejer äntligen. Tjoho!


Räknar ner

Idag skiner solen över Sundsvall! Lovely.
Igår fick ja minnsann stanna hemma från jobbe pga sjukdom, inte alls roligt, men idag e ja bättre och ska snart iväg och slita. Räknar ner nu för att på lördag är de ju kalas och de ska bli sååå roligt att tjejerna kommer! Har fortfarande inte hunnit börja me mina planer..hmm, idag måste ja nog de.
Kom igen nu Shull...!!!!!!!!!!!!

Haha, Spice Girls uppträdande med oss gamla godingar!

Äntligen e ja hemma i kära Stugun!

MMS

Äntligen e ja hemma i kära Stugun! Och såhär mycke snö e de utanför vårt köksfönster. Nä nu blir de nog snart en promenad, kanske me päronen el me tjejerna?


Härlig underbar marsdag i sundsval

MMS

Härlig underbar marsdag i sundsvall! Igår fick ja servera Timrå grabbarna massa mat och dryck och de va roligt! Trevliga som få:) snart helg igen, bara jobb för min del! Längtar till nästa..


Sååja! ( me rätt uttal )

Då va de gjort då!

Tack för din anmälan!

Höstterminen 2009

Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. MIU-92901 - Kriminologprogram 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Mittuniversitetet, Sundsvall
2. MIU-22911 - Bildjournalistik 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Mittuniversitetet, Sundsvall
3. MIU-22905 - Journalistprogrammet 180hp Blandade tider,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Mittuniversitetet, Sundsvall

Spännande.


hoppiga killar på Grand Mirage-Bali

En inte helt vanlig lördag.

Veckorna tickar på i snabbare takt men de gör inte mig nåt för snart e de påsk och sen blir de ju vår!
Lördags eftermiddagen och kvällen spenderades hemma i min lägenhet tillsammans med Brittan och Markus som va på besök. Vi följde våra vanliga rutiner. Sov, åt nachos, tog de lugnt, tills vi slutligen svidade om och gick på Aveny. Där för övrigt Veronika Maggio stod för lite underhållning. Massa dans trots halvdålig musik nere och sen va man nöjd.

Mitt tema för kvällen va lila som ni kanske ser. Med och utan jacka.

Så hinner man ju ta lite tokbilder oxå.


Nu laddar man för en ny vecka igen! Tjohej.

Jäkla bra"en bok de här e! Sara lä

MMS

Jäkla bra"en bok de här e! Sara läste den på bali och nu har ja köpt den själv. Efter den ska ja börja läsa Stiegs verk. Kul att komma in i läsarperioder faktiskt.


Uppsala Tour-09!

Staden, myten, legenden.. Uppsala got it all.
Ja och Cícki styrde på fredagsförmiddagen kosan till studenternas hemstad. Där möttes vi upp av Maria som även stod för våran logi under helgen.
Fredagskväll mötte vi upp Emma och vi gick och käkade på en restaurang som heter Troja. Där åt vi gott och pratade gamla minnen och bekantade oss med bordsgrannarna.
- Min flickvän har en son som har en tjej som har en son som spelar och tränar fotboll. Åh va gammal man lät när man sa så.
Jag- Hörru, de hade ja kunnat tala om för dig ändå!


Efter middagen hade vi handlat lite ost o kex o vin och gick hem och mös lite. Körde även en liten frågetävling med tjejerna som Emma vann.

Lördagen ägnandes först åt shopping. Och ja hade som mål att köpa ett par jeans. De blev 2 par jeans, en svart kavaj, ett par skor, en lila party kofta och lite hm grejer.

Sen va de hem och ta en liten powernap för att sedan laga lite mat och kolla på " andra chansen" innan utgång.

Vi gick till Saluhallen! Och kvällen va superrolig. Men alltid tar de roliga slut och på söndagen fick vi lov att åka hem.
Tack tjejer för en underbar helg! Nu vet ni att de e er tur att komma hit=)

Får man börja räkna ner till den 28 istället då. Tjao.


Nu ska vi ta Uppsala me storm!

MMS

Nu ska vi ta Uppsala me storm!


Uppsala se upp! Två galna jämttöse

MMS

Uppsala se upp! Två galna jämttöser på väg.


Förlåt Sara..

Ja här händer de inte mycke faktiskt. Bara jobb å lite mera jobb, men till helgen drar vi äntligen iväg till Uppsala för lite variation i tillvaron.
Nu ska ja ta upp nåt som ja egentligen inte får, men tror att den regeln sprack när man blev vuxen och man kunde inse fakta!
När vi var små så filmade våran farfar oss barn väldigt mycke, på julaftnar och midsommar och sånt. Men de finns en film som betytt väldigt mycke under årens lopp och de va "midsommar 91". Hel släkten är uppe i torpet och vi blir nedlagd i rabatter, farfar glömmer kameran på och säger -"du vet att de här e" och ja sjunger Carola för fulla muggar. När vi dock ska äta middag inne och farmor ska öppna sin födelsedagspresent från oss alla ( som va en jättestor och fin ljuskrona ) så utbrister nån? - O, waow vilket stort paket!
Sara påstos att de va hon, men ja VET att de va ja. Vi bråkade så mycke om detta och inbjöd tillome våra föräldrar att lyssna vem som sa de. Ingen vet. Bara jag vet. Tillslut bestämde vi oss för att man aldrig fick säga nåt mer om de, och de löftet har ja och Sara lyckas hålla...ända tills nu. Moahahahaha! Sorry kuss, but that was my words!

Den sanningen firar vi med en bild på oss två=)


Vincents legogubbe Bombafett är ho

MMS

Vincents legogubbe Bombafett är hos oss och vaktar. Han skjuter på dom dumma. Bäst att jenny brukar allvar nu:)


RSS 2.0