Lite annorlunda e inge fel å va

Så ännu en fredag. Och jag är uppe tidigt och öppnar butiken. Ska ju åka till Umeå i eftermiddag och det ska bli spännande att se hur Annso bor och träffa lite nya ansikten. Men först ska dagen passera, men de e ju fredag och dom brukar ha en förmåga att rusa iväg.
Sverigelottentävlingen går faktiskt bra. Vi kommer klara målet så nu får vi gå på Spa=) Måste även poängtera att Hamid skulle skriva en skylt om lotten och såhär blev de: " Stöd Svenskt idrott" haha!! Kanske därför de gick lite segt på slutet då.

" att va söta men lika som bär, va e de å ha?"
Lite trasiga och knasiga

Umeå- Here I come!!!

Planer för helgen..

I helgen beger ja mig nog till Ume för att fira Annsofransen som fyller 24! Eventuellt då... kul me lite kalas.
Yes sir!

image333

Åhh va ja e uttråkad nu. Och äcklig lunch hade ja me mig. BLÄ!

Som ny!

Helgen har varit fullproppad me jobb så den finaste söndagen hittills gick åt till att sova hela dagen, så de va ju liiiite onödigt kanske, men men. Sen på kvällen när vi skulle spela poker så började ja spy också. Wonderful! Tack och lov så gick de över till idag.
Så idag har jag varit och klippt och färgat lite hos Hanna. Det blev ju bra tillslut men först ville inte färgen riktigt samarbeta med mitt hår så Hanna fick göra om lite grann. Tur att hon har tålamod iaf=)
   
Före bild                       Påskgul i håret      Koncentrerad frisör       Sköljning

image327
Klar!! Blev väldigt nöjd. Tack så mycket Hanna!!

Sen gick jag på stan och fikade med Brittan och Gaby! Vi pratade mest om Barcelona, om 2,5 mån åker vi!!


Nu håller ja på tvättar lite. Fick höra av Lillepe att dom ska ner om 2 helger och lira på IP här så jag hoppas att jag kan gå och kolla då. Måste ju se hur grabbarna verkar i formen.
Och vill bara påpeka att i Sverige lotten tävlingen så sålde vi 150 st första dagen!! Så nu är de bara fortsätta i den takten. Och Sandra vad tror du själv? Jag har köpt hur många som helst men har inte vunnit några hiskeliga summor tyvärr=)


Vinna eller försvinna!

"Pig like a fish" som min käre far skulle ha sagt, det är jag konstigt nog idag.
Men saker och ting har ju en förmåga att vända så innan dagen e slut och jag ska bege mig på mitt härliga 19-04 pass på Oscar så hinner ja nog bli trött.
Nu var de nyss en golvläggare här på jobbe och jag fick den stora äran att bestämma hur golvet ska se ut i framtiden. Valde en snygg träfärgaktig. Det blir nog bra de.
Från och med idag så är vi med i en Sverigelotten tävling. Vi ska försöka sälja 500 st på 10 dar och det blir en utmaning vill ja lova eftersom alla köper Triss här. Men jag har gett mig fanken på att kämpa in i sista lotten. Sålde 8 st till mamma och pappa igår. Dom fick sätta in pengar på mitt konto så köper och skrapar jag dom=) Livet är inte rättvist jämt pappa! Men som sagt jag skickar ju hem  pengar om de blir mycket.
Kom och köp Sverigelotter!!
Spa i sikte.

På måndag kanske jag ska klippa mig. Synd att jag inte hann göra de hos Lina=(

" så de passar sig nu"


!

Nä men nu ska man tydligen bli väckt om mornarna också!

Ingen ordning i min tillvaro.
Har legat lite på latsidan va gäller bloggning, men har man bättre saker för sig så har man.
Idag blev Brittan chef för Garden och det blir ju kanon. Då kan vi jobba ilag oftare. Grattis Soulie!
Kollar på Arsenal-Milan nu, och har spelat på Arsenal. Så se till å vinn!
Sanrt e de mitt favvoprogram på tv:n, Dubbat! Kanon. Och programmet efter " The Tudors" går inte av för hackor de heller.
Hade ja mycket att skriva eller? näääää

Undra om jag ska ha grönt på bröllopet? Har i och för sig haft de på två irad så kanske man ska försöka variera sig lite. Hmm.. Vit sidenklänning med spets kanske.. tror inte Bruden would mind=)

Ja Hej.
331558-306
Jag= Linslus Per= Överlycklig Olle= eh..drogad?

Skidskytte och middag!

Efter en halv arbetsvecka tyckte ja minsann att ja hade gjort mig förtjänt att åka hem till underbara Stugun. Fast jag mellanlandade i Östersund och skidskyttet först såklart.
Mamma, Pappa, Per och jag va ute i god tid och åkte upp och parkerade nedanför Jägarvallen och gick upp till Östersund skidstadion. Och vilken stämning sen!! Bästa vinterupplevelsen hittills...


Efter herrarnas stafett åkte vi hem till Stugun och kollade på damernas massstart, och sen somnade ja en stund. Då ringde Sara och bjöd på middag. Thank you very much!
Då fick vi jättegod mat och hade så trevligt så. Det var Sara, Marita, Lars, Micke och Per som åt och sen efter Melodifestivalen kom även Helena och Maria. Vi spelade " Upp till bevis" och de va ett kanonroligt spel faktiskt.

Tack för en rolig kväll Kussar!!

Nu är man tillbaka i Sundsvall igen..vankas de kanske poker? Ja kanske de kanske...
Hej

Alla H och Bröllop!

Så gick Alla Hjärtans Dag av stapeln och ja måste säga att jag är väldigt nöjd och glad över den uppvaktningen ja fick. Jättefina sms och mms och så fick jag lite andra presenter också.
image303
Choklad, kort och två små söta möss som ska föreställa mig och Brittan=)
Och den kortet med 2 hjärtan på är en bröllopsinbjudan från Storasyster Annalena och hennes Mattias. Jag ska få gå på bröllop den 16/8. Wohow!  Jag kommer! Undra va man ska ha på sig? måste börja kolla på de...
Så min Alla Hjärtans Dag blev långt ifrån ensam och övergiven. Tack för att ni tänker på mig tillbaka!!

Själv skrev ja en lite dikt till mina egna.

Tänker på dig på Alla Hjärtans Dag,
Du gör mig stark istället för svag.

Sluta aldrig vara Dig,
Du betyder så jäkla mycket för Mig!          

För nu...Ciao!  

Dancing in the Dark!

Så va man idag tillbaka på brottsplatsen! Och så stod ja där i all min ro och sjöng på " so if you think you know how to love me" med Smokie ( asbra låt ) så helt plötsligt blir de kolsvart. Haha då blev de strömavbrott..i nästan 2 timmar dessutom. Jag och Annika hade de så lugnt och skönt men kunde ju faktiskt hjälpa kunder som ville köpa godis och tobak och sånt. Halva stan va utan ström, och ja tycker de e lite roligt när de händer nåt annorlunda för en gångs skull! No power to the people=)
Ser för övrigt ut som en blåval. Och då menar ja bokstavligt talat. Har fått ganska mycke stryk på sistone, men jag GER ganska mycket också. Så klenast e ja då rakt inte.haha!
Nä nu ska ja vila en stund..

Snart tillbaka..

Imorn ska ja iaf börja jobba igen! Nu orkar ja inte va hemma längre. Men idag fick jag besök av Brittan en stund iallafall och de va Guld värt! Synd bara att svenskarna inte ska få ta en jäkla medalj. Jag känner fortfarande ingen smak och då finner ja de väldigt tråkigt att äta. Ge hit en Banan.. haha men va trodde du själv? Aldrig!

Lägger in världens fulaste bild på 2 av världens snyggaste=)



Och sen då?


Tid att fördriva!

  
Fortfarande okry och då är Trolltider, Kvalster och Pelle nåt som hjälpt mig överleva dagarna. Fick ta och pallra mig ner till apoteket idag vare sig ja ville eller inte för att köpa hostmedicin.
Är såååå less nu!!!

Och nya Coca-cola reklamen, ni vet den som e 2 timmar lång, vad är problemet??


Känsliga läsare varnas!!!

Eftersom ja fortfarande e dödssjuk så innebär de att jag har hemskt lite att göra. Fast tack o lov att skidskytte VM är i full fart. Jag har några erkännanden att dela me Er. Många av er vet säkert dom här sakerna, men ja vill upplysa mina vänner att inte göra samma saker som ja en gång gjorde!

Jag hade en fluga som hette Atti när ja va liten! Han levde i 3 dar, sen dog han i saften som jag hade matat han me!

När ja va 13 år gick ja i sömnen och pinkade i tvättkorgen! Torkade sedan upp de me en handduk!

Jag hade nyss sett ett program om anorexi, så när jag och mamma va på badhuset så frågade jag en smal tjejom hon hade anorexi! ( de visade sig att hon hade ätstörningar) så hon blev jätteförbannad! Mamma fick skämmas!

Jag stoppade blomgjord i lillebror Pers ögon och sen hackade ja honom me en penna i huvudet!

Jag började berätta för en adopterad flicka att hennes svenska mamma inte va hennes riktiga mamma! Min moster kom på mig och så fick ja en utskällning.

Jag snodde en Barbieklänning av min bästa vän Linn. Men började gråta när ja kom hem så vi åkte och lämnade igen den illvasst.

Jag slog till Zalla en gång när jag och Martin skulle pussas bakom sänggaveln! Hon och Oskar tjuvkikade så då slog ja till henne. Förlåt Sis!

Ja just. brukade leka en lek me lillebror Olle också som vi döpte till Simba o Nala. den gick i det stora hela ut på att Olle va Simba och jag Nala, men ibland blev ja elakingen Scar och slog honom. Då började han gråta, så då blev ja Nala igen så ja fick trösta honom.

Ja va säger man? Skämmes Tamejfan!

Nu börjar snart Melodifestivalen. Ja e laddad!
Man skulle haft lite grekiskt kvällen till ära. Känner du nån smak Frida? Nej!
image301






Idag..

..har ja insjuknat. Jobbade 3 timmar och höll på dog så de va bara att vandra hemöver igen. Jag blir så arg. Tycker ju om å jobba ja, åsså hade ja ett oscarpass imorn å. Men är man klen så är man. Ska dock öppna och stänga butiken imorn. Kikkan ska jobba extra me Annika så de blir nog bra.
Vae sova? Ok.


Ne men Leif då, ja han har druckit lite glögg!

För de första, Bra Shull! När taktpinnen klappar takten lallallalaa.
Nä men kul att ja skickar sms till min käre far och får inte ett jota tillbaka. De här ska ja komma ihåg. Va ju tvungen att berätta nyheten om min eventuella påskmiss, men tydligen så gjorde de honom inget att ja inte kommer hem så han svarade inte. Satt han säkert i sin jäkla truck och skrattade moahahaha när han läste de! Men för all del pappa leif, för all del!
Nu längtar ja till fotbollssäsongen drar igång. Giffarna i allsvenskan och Stugun i div 3, kan de bli annat än succè? Kul att man iår kan kolla på lite matcher eftersom de är några Sundsvallslag som spelar i div 3.
Ikväll tror ja att ja måste ringa till Lillepe. Han fattas mig här.

Näe Lina va säger du? Dax att ta tag i fanskapet igen kanske?

Lägger in en bild från min födelsedagsfest i höstas. Jag och Marita i ett regnigt Sundsvall.
image298


Tror bestämt...

"Ska de va så ska de, annars vill ja inte ha de!",
Backar tillbaks till måndagen då min söta Brittan tog ett steg närmare tant, och de måste man naturligtvis fira. Lite käk och lite bio blev de. Vi såg Arn. Ja tyckte att den va halvbra men lite dryg, Brittan tyckte om hästarna och landskapen=)
Senare samma kväll spelade jag och Karlsson lite kort. Vi spelade 500 och ja vann. ( måste tacka momma som alltid tvingade oss att spela när vi va liten, de e därför ja e så bra)

Igår jobbade man på som vanligt! Skulle träna Step efter jobbet men saknar motivation som fan, så de blev lite pyssel och godis istället=)
Sen blev de 3 omgångar poker varav ja vann 2. Har aldrig hänt förut!! Sen en omgång 500 där ja förlorade, hur nu de gick till? Spelade även Krona vilket va väldigt längesen. Men de e ja iaf också bra på!

Idag jobbar ja 07.00-19.00. KUL LIV!!

Har även upptäckt att ja kommer gå miste om hela påsken. Har pass på Oscar både långfredan och påskafton. Detta måste självklart försöka ordnas eftersom fjolårets fisketävlingsvinnare måste va på plats. Ja, de va ja som vann! Men om ja inte kan byta bort passen så har iaf Marita och Sara en chans att vinna, men den e väldigt väldigt liten=)

Men kan de bli Maj nån gång så vi får åka!! Shull, de e duoja som får  hålla i taktpinnen!

"Ab Imo Pectore" - Av hela mitt hjärta

Uppsala fortsättning!

Då var man hemma igen efter en fullspäckad helg i studenternas Uppsala. Och vilken fantastisk mysig stad. Vi har ätit, shoppat, festat och skrattat hela helgen! Tack Maria för att ja fick bo hos dig, och Tack till Er alla för en oförglömlig fin de semana!
image297

Hoppas vi ses snart igen! Tills dess, ta hand om er!
Åsså jobb imorn då..livet e härligt!


Uppsala..

Nu sitter jag här i Marias lägenhet i Uppsala med alla änglar. Maria, Lina, Anna o Emma. Vi ska snart äta middag och sen ska vi på party.. Bilder kommer sen!
Tjatja

Tjo!

Så va de freitag igen! I onsdags gjorde ja ett andelsspel på v64 så att vi kammade hem 20.000!! Alltså 2000 kr per andel. eller vadå vi förresten? kom på att ja glömde köpa en själv så ja fick bara gratulera alla mina kunder som ja hade sålt en till. Damn!! ¨Hade de handlat om mer pengar så hade ja grämt mig nå fruktansvärt, men 2000 kan ja va utan, och de fick ja så lov att va också.

De finns så många människor i min närhet som verkligen förgyller mitt liv, och idag bär de av mot några av dem!

Sen har vi en härlig kommentar från min kära arbetskollega Annika som hade lite inhandla-nåt-mysigt-till-en-mysig-kväll problem. Jag föreslog räkor, avocado, majonäs, rom och så vidare, fick till svar:
- Men han tillhör den generationen som inte tycker om avocado!
Hahaha!

And if I should die tomorrow, I`d go down with a smile on my face.

and all that you do......Seduces me

RSS 2.0