Julstämning!

I fredags åkte de lilla julpyntet som ja har upp. Julstjärnor, tomtar och gardiner. Vissa blev trött=)

I lördags så bakade ja och Mackan lussekatter, den ena finare än den andra.

Och idag är de första advent så frukosten bestod av gröt, lussekatter och glögg m tillbehör. Åsså tände vi första ljuset såklart.

Sen blev de Birsta och en ny telefon! Supernöjd. Men nog kändes de i plånboken såhär inför jul.


Biteline nästa..

Förbannat less

Ja skrev ju att min kamera kollapsade på Bali så ja fick köpa en ny i tisdags. Alldeles nyss på Oscar så tappades även min mobil i golvet och gick sönder den med, så nu måste ja köpa en ny sån oxå. Förbannade jävla skit. och trött e ja efter världens kaos i garden. BYGG EN STÖRRE!!! Går ju inte ha ett så här. Mycke dåligt nu men nåt roligt i de hela e att ja och Markus har bakat lussekatter idag. ska lägga in bilder sen om nu inte min dator oxå hade tänkt att krascha!!!!!

Adjö


Som sagt..

..så har vi ju varit på Bali. Underbart. Och min kamera gick ju tyvärr ett ödesdigert mötes under resan så ha hann bara knäppa kort hälften ungefär. Men igår köpte ja iaf en ny kamera och de va min räddning (magnus thor)
Nu ska ja visa lite bilder från resan.

Arlanda och planet

Bangkok flygplats

Hotellet och poolen

Åsså en massa blandade bilder som får tala för sig själv.


Ska lägga upp fler sen när ja fått sno några av dom andra.
Nu e man back on track på jobben och nu vill ja ha jul!

Längtar redan tillbaka till underb

MMS

Längtar redan tillbaka till underbara Bali! Min kamera är ju trasig så har inte kunnat lägga över bilder än men de kommer. Vaken tidigt ja..


Tack!

Tycker vi gör om ett snart igen...


Hemma!

Så har vi då återvänt till Sverige och snön. De känns både tråkigt och härligt måste ja säga för vi har ju haft de riktigt bra. Nu sitter jag och väntar på Cicki och hennes bror som snällt har erbjudit att ja ska få åka hem till sundsvall me dom. Mitt resesällskap har redan gått in på gaten och ska snart hoppa på de sista flyget hem till östersund.
ska självklart uppdatera med lite bilder hemma sen, men som sagt så gick min kamera sönder så får klara mig på de ja har.

Nu ska ja börja planera nästa resa=)

Tja!


Vart e losgodiset?

Saknar verkligen de...

Tjenna!
Igar va de da dags for en liten utgang i Kuta. Vi akte in och at god mat forst och drack oss nojda pa '" Illussion" Sen gick vi pa en club med pool och skona soffor, men de va typ de enda bra dar. Inge folk och dalig musik. Da gav Lars och Marita upp och akte hem. Vi andra akte in till centrum och tittade forst till Minnesplatsen fran bomben 2002. Alla som hade dott stod inristade pa en stor tavla och ja kande mig valdigt illa till mods. Hur kan man vilja gora detta??
Efter de gick vi in pa ett stalle och efter mycke om och men kom vi igang rejalt och dansade till nastan 03.30. Svetten rann men roligt hade vi. Jatterolig kvall.

Idag har vi legat vid poolen ( jobbigt med semester). Sen gick jag, per, marita, lars, mackan och mange till revet som ar jattegrunt och racker bra langt ut i havet. Efter halva vagen vande dock magnus efter att ha sett en krabba ( trodde han ) och sa va han lite haj-radd. Men ingen haj kom och kakade upp oss iaf.

Nu ska vi snart aka till Kuta igen..de e dar de hander=) vi ska ata pa en jattebra pasta restaurang som jag, sara och marita at pa haromdan.

Oza 2 trakiga nyheter...min kamera e sonder och magnus e forsvunnen. Jakla skit!
haha ja just ja. hade ju bokat tagbiljett hem fran arlanda for lange sen och ja trodde att vi kommer hem pa kvallen pa sondag men de visade sig att vi kommer pa morgonen!!! och mitt tag hem gar 20.00 nanting. Och 12 timmar pa arlanda tanker jag da rakt inte va. Far kolla upp nya tider=)

Hoppas ni mar bra hemover.
Hmm har hort talas om Nyar pa vagslatten! De later kanon tycker ja.

Tja.

Hello!

Dagarna har pa Bali knatar pa och vi mar fortfarande valdigt bra allihopa. Idag akte vi upp till floden Telaga Waja for att forsranna lite. De va hur roligt som helst men ja tycker nog att de hade kunnat varit lite mera action=) de va iaf ett vattenfall pa 4 meter och de va skoj. Och vila vyer sager ja bara..snacka om att vi gjorde ratt som akte. Pa slutet blev de en liten individuell tavling mellan lagen, lag 1 Sara, Markus, Jonas och Magnus Lag 2 Jag, Marita, Per och Lars. Men vi fastnade och kom 2:a trots Per och Lars vilja att paddla tills vi stupa.

Nar vi akte med transport bilen till floden imorse sa hande de en rolig sak. Nar vi stod vid ett rodljus sa kom de tidningsforsaljare och knackade pa rutan. Mange borjade snabbt fora en diskussion:
M- Do you have Aftonbladet from sweden?
Forsaljare- No but this ( sager han och haller up en expressen.)
Magnus och Sara forsoker se om dom ser nat datum pa tidningen men hittar inget.
M- Ah de ju fan vart de alltsa. ( sager han och kastar fram 100 000 rupier, vilket motsvarar cirka 80 kronor...for en tidning!!! )
Sen nar han kopt den sa ser han att dom har suttit en juli expressensomslag pa en dagens nyheter oxa fran juli=) haha snacka om blast! Jonas tyckte de va bra att Magnus blev blast eftersom han blivit retad for sina kop sa mycket, men de har tog ju priset!

Och mamma, ja jag aker till sundsvall ja. Kul a fa prata me dig idag.

lagger in en bild pa oss tjejer vid stranden;


I ett paradis.

Hej darhemma i Sueda. Har pa Bali ar allt toppen och vi mar sa gott sa. Bor pa ett jatteharligt hotell med fin pool och stranden ett stenkast ifran. Igar akte vi pa en guidad tur runt pa on och de va valdigt intressant. Besokte bland annat en vulkan, ett risfalt, en kryddtradgard ocksa fick vi se hur ett balinesiskt hus ser ut. Har tagit en massa bilder men tyvarr sa glomde ja min sladd till kameran sa kan inte lagga in dom. Hanvisar darfor till lanken nedanfor (kussarna) sa far ni se bilderna som marita och sara lagger in. men kan ju sno en =) Har e vi pa risfaltet. hur fint som helst.


Ikvall ar de italiensk kvall har pa hotellet och vi tankte lyxa till de och betala 22 USD for att frossa runt lite i pasta och pizzabuffe...mm.

Dom flesta av oss ( alla utom Mange ) har fatt lite farg...eller ar roda. Men vi hoppas att vadret haller i sig och att vi far fortsatta avnjuta lata dagar vid poolen och havet. Pa sondag ska vi aka pa " Rafting" och det ska bli hur spannande som helst. Lite aventyr behover vi ju oxa saklart.

Na nu ska ta en powernap innan vi ska dra oss till restaurangen. Hoppas ni mar bra hemma!
 
So long

By by Sviden! ( ja snodde )

Ja nu ska ja pallra mig ner till tågstationen och bege mig mot Arlanda-Bangkok-Bali!
Vi hörs nåt snart igen!
Ta de lugnt här hemma nu=)

Tja

Och nu då?

Har packat
Har myst me Brittan och Roy
Har duschat
Har påminnt
Har ringt
Har gjort några extra checkar
Har fört över pengar
Har inte en tillstymmelse till sömn i tanken....än.

08.11 imorn bär de av.

Grattis Gubbe! Skål från mig.

MMS

Grattis Gubbe! Skål från mig.


T-minus 2 dagar!!!!

Jösses! Har inte börjat packa än. Har tagit de lite halvlugnt men imorn måste ja ju helt enkelt. Trodde även att Per hade försvunnit så idag har ja mest yrat omkring. Blev lugn först när han skrev=)
Näe nu ska ja hämta tvätten och äta nåt smaskigt från min frys!

Counting down.


Let`s go

De ringer, de ringer skynda dig att svara!

Och vem kan de vara?

Igår kväll ringde telefonen. Ja svarade, ja lyssnade, ja grät...oj va ja grät. De va Tommy som ringde från Nya Zeeland och aldrig har ja blivit så glad av ett samtal. Fan va ja saknar dig!

 
Men snart träffs vi igen. Ska bara hinna me en Baliresa först=)
Köpte väska och lite mer småsaker igår så imorn och på torsdag ska ja packa.
Tror knappt de e sant.

Halloween.. utan förklädnad!

Partytajm igen. Jag, Brittan och Cicki tog lördagskvällen med storm och begav oss ut. Men först samlades vi på Nybrog 22 och åt, fixade och busade.


Sen blev de Aveny, lite Oscar och Kebab.
Idag har de varit en mysdag med frukost på ekocafèt, promenad, solning, tacos och film. Apropå solningen så har ju min hud gått och blivit förstörd sen Barca så jag får fläckar när ja solar...hmm, och jag som ska åka till solen i 2 veckor. Får hålla mig i skugga och klä på mig helt enklet..roligt. Fan!

Nu ska ja deppa lite.

RSS 2.0