I ett paradis.

Hej darhemma i Sueda. Har pa Bali ar allt toppen och vi mar sa gott sa. Bor pa ett jatteharligt hotell med fin pool och stranden ett stenkast ifran. Igar akte vi pa en guidad tur runt pa on och de va valdigt intressant. Besokte bland annat en vulkan, ett risfalt, en kryddtradgard ocksa fick vi se hur ett balinesiskt hus ser ut. Har tagit en massa bilder men tyvarr sa glomde ja min sladd till kameran sa kan inte lagga in dom. Hanvisar darfor till lanken nedanfor (kussarna) sa far ni se bilderna som marita och sara lagger in. men kan ju sno en =) Har e vi pa risfaltet. hur fint som helst.


Ikvall ar de italiensk kvall har pa hotellet och vi tankte lyxa till de och betala 22 USD for att frossa runt lite i pasta och pizzabuffe...mm.

Dom flesta av oss ( alla utom Mange ) har fatt lite farg...eller ar roda. Men vi hoppas att vadret haller i sig och att vi far fortsatta avnjuta lata dagar vid poolen och havet. Pa sondag ska vi aka pa " Rafting" och det ska bli hur spannande som helst. Lite aventyr behover vi ju oxa saklart.

Na nu ska ta en powernap innan vi ska dra oss till restaurangen. Hoppas ni mar bra hemma!
 
So long

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Du kan väl skriva här ändå fast du inte kan lägga in bilder. Vi har snö idag. Tänkte prova Per`s skoter...hihihi skojar bara. Vi ska hjälpa Kalle o Annica att flytta sen middag hos farmor. Hälsa Per att jag och Annica hämtar vid hemkomsten.Du då? Til Sundsvall eller ? Saknar er. HA kul!!!!!kram mamma

2008-11-15 @ 11:31:25
Postat av: Brittan

Det ser heeeelt otroligt härligt ut!! Vad vackert det är överallt!! Ni var jättefina i era tunikor som man ser på den andra bilden, snyggtjejer! Jag längtar efter dig lillan.. Är så tomt i mitt liv utan dig. Älskar o saknar..

2008-11-19 @ 23:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0