Helgen.

I fredags kom mina kära kusiner Marita och Sara! Och de visade sig att vi hade ett fullspäckat och intensivt program framför oss. Och de här har vi gjort:

Fredagkväll!
Marita och Sara anländer ca 19.30. Då sticker vi ganska direkt och käkar på Biteline. Jack Daniels, cider och glass me hår i=)

Sen drog vi hem och fräschade upp oss. Körde lite Carola-karoke och brassade lite Celine dion ( som ja för övrigt ska se live nästa lördag).  Sen gick vi på Oscar och tog oss en tjejdrink och ett par varv på dansgolvget, för att sedan gå hem i tid och ladda inför lördagens bravader.


Lördag!
Vi klev upp i tid och gjorde oss i ordning för lite shopping. Och ja måste säga att vi va väldigt effektiva och alla 3 va mycke nöjda me sina inköp. Lite shopping, lite mat, lite mera shopping!


Sen gick vi bort till Kubikenborg och skulle kolla på Kuben-Stugun. Där satt redan några supportrar och väntade på avspark. Tyvärr gick de inte Stuguns väg och dom förlorade me 1-0. Domarskandal! Sen åkte mina gäster hem med supporterbussen och ja fick sticka på Oscar och jobba.


Tack för en kanonhelg tjejer! Kom snart igen..

Nu ska man börja ladda om 20080607
II get wings to fly, I`m alive!

Kommentarer
Postat av: sara

Tack för helgen och presenten!

2008-06-02 @ 09:53:03
URL: http://masaa.blogg.se
Postat av: Marita

Åh vilka fina bilder.. Varmt i Stugun ska du veta...

2008-06-03 @ 14:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0