Världens bästa respektive sämsta granne!!

Jo de va ju som så...
Jag höll på klurade lite på min balkong häromdan. Ja hade ersatt min döda blomma me en ny fin och jag hade skurat mina utemöbler. Då upptäckte ja att min granne till vänster satt på sin balkong och vi diskuterade allt från casino till vädret. Sen erbjöd han sig att fixa sån här grön underlagsmatta till min balkong och eftersom ja ingen hade så tackade ja självklart ja! Idag stod den utanför min dörr=) Tack Björn!
Min granne från ovan däremot har haft lite festligheter för sig på sistone, och de verkar som att nån som infann sig på dennes balkong inte hann springa på toaletten utan la istället en pizza som hamnade på min!!! Och inte har ja fått nån ursäkt för detta heller... Tack Lustig!!! ( om ja hade lite mer mod så skulle ja knata upp till han, knacka på dörren och fråga om jag fick låna hans skur-mopp, eller om han ville vara så snäll att ta reda på de själv. Men näe nästa gång kanske. )

Tog mitt första dopp i måndags oxå. I Bredsand =)

Har fått lånat världens gulligaste Simbakatt! Han ska vara hos mig tillome söndag och de ska bli så mysigt. Lägger in bilder sen..
Nu ska ja busa lite och kolla klart på Morgan!
Tjarå


Kommentarer
Postat av: sara

HAHAH men frida allvarligt. Ska jag gå upp och snacka med min kompis?

2008-07-17 @ 08:22:15
URL: http://masaa.blogg.se/
Postat av: Elin

men fräsch granne! Gå genast upp. Det skulle jag ha gjort =) med en stekpanna i handen =)

2008-07-17 @ 20:27:00
URL: http://ludvigsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0