Tror bestämt...

"Ska de va så ska de, annars vill ja inte ha de!",
Backar tillbaks till måndagen då min söta Brittan tog ett steg närmare tant, och de måste man naturligtvis fira. Lite käk och lite bio blev de. Vi såg Arn. Ja tyckte att den va halvbra men lite dryg, Brittan tyckte om hästarna och landskapen=)
Senare samma kväll spelade jag och Karlsson lite kort. Vi spelade 500 och ja vann. ( måste tacka momma som alltid tvingade oss att spela när vi va liten, de e därför ja e så bra)

Igår jobbade man på som vanligt! Skulle träna Step efter jobbet men saknar motivation som fan, så de blev lite pyssel och godis istället=)
Sen blev de 3 omgångar poker varav ja vann 2. Har aldrig hänt förut!! Sen en omgång 500 där ja förlorade, hur nu de gick till? Spelade även Krona vilket va väldigt längesen. Men de e ja iaf också bra på!

Idag jobbar ja 07.00-19.00. KUL LIV!!

Har även upptäckt att ja kommer gå miste om hela påsken. Har pass på Oscar både långfredan och påskafton. Detta måste självklart försöka ordnas eftersom fjolårets fisketävlingsvinnare måste va på plats. Ja, de va ja som vann! Men om ja inte kan byta bort passen så har iaf Marita och Sara en chans att vinna, men den e väldigt väldigt liten=)

Men kan de bli Maj nån gång så vi får åka!! Shull, de e duoja som får  hålla i taktpinnen!

"Ab Imo Pectore" - Av hela mitt hjärta

Kommentarer
Postat av: Shull

Ja e taggad till tänderna! Taktpinnen kommer inte ha en chans å hänga me :P ah!

2008-02-06 @ 16:07:37
Postat av: Brittan

Men ÄVEN att det står att jag tyckte om hästarna o landskapen!! Det står inget om att du ville se Arn i mer skägg och andra kläder, och MINDRE kläder! Din rackare. Spela inte så oskyldig!!

2008-02-25 @ 22:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0