Förlåt Sara..

Ja här händer de inte mycke faktiskt. Bara jobb å lite mera jobb, men till helgen drar vi äntligen iväg till Uppsala för lite variation i tillvaron.
Nu ska ja ta upp nåt som ja egentligen inte får, men tror att den regeln sprack när man blev vuxen och man kunde inse fakta!
När vi var små så filmade våran farfar oss barn väldigt mycke, på julaftnar och midsommar och sånt. Men de finns en film som betytt väldigt mycke under årens lopp och de va "midsommar 91". Hel släkten är uppe i torpet och vi blir nedlagd i rabatter, farfar glömmer kameran på och säger -"du vet att de här e" och ja sjunger Carola för fulla muggar. När vi dock ska äta middag inne och farmor ska öppna sin födelsedagspresent från oss alla ( som va en jättestor och fin ljuskrona ) så utbrister nån? - O, waow vilket stort paket!
Sara påstos att de va hon, men ja VET att de va ja. Vi bråkade så mycke om detta och inbjöd tillome våra föräldrar att lyssna vem som sa de. Ingen vet. Bara jag vet. Tillslut bestämde vi oss för att man aldrig fick säga nåt mer om de, och de löftet har ja och Sara lyckas hålla...ända tills nu. Moahahahaha! Sorry kuss, but that was my words!

Den sanningen firar vi med en bild på oss två=)


Kommentarer
Postat av: argsara

meeeeen frida!

Nu är du skyldig mig 5 kr! Det var det som det kostade!!



jag vet vem som sa =)

2009-03-04 @ 21:46:37
URL: http://masaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0